Старши треньорът на ЦСКА-София Саша Илич се оправда с индивидуалните грешки за загубата с 1:2 от Черно море на 1/4-финалите за Купата на България.

Поражението изхвърли "червените" от надпреварата, след като в предишните 3 години те винаги стигаха поне полуфиналите.

"Когато направим две големи грешки, както направихме днес, няма как да победим отбор като Черно море. Това е турнирен мач и всяка грешка може да е фатална. През първото полувреме играхме срещу вятъра и ни бе много трудно. Второто полувреме вдигнахме оборотите, но успяхме да направим само стихиен натиск и не стигнахме до нещо повече. Когато се поставиш в ситуация да направиш две такива сериозни индивидуални грешки, няма как да очакваш победа. Това трябва да бъде обеца на ухото за нас и да не повтаряме тези грешки в първенството", коментира Илич.

"Липсваше ни Дюкенс Назон, който се върна болен от мачовете на националния отбор на Хаити. Бисмарк Чарлз и Дауда Бамба също не са възстановени напълно, а Лазар Туфегджич е контузен. Това ни създаде сериозните проблеми в атака. Никоя загуба не е хубава, но от всяка можеш да научиш нещо. Не се радваме, че отпаднахме от борбата за един трофей, но ни остава борбата за другия", каза още специалистът.