Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели първите си впечатления след успеха с 2:1 над Спартак Варна в 1/4-финалите за Купата на България. Наставникът не е доволен от множеството пропуснати възможности за гол, но в същото време каза, че първенството и Купата са еднакво важни за клуба.

"До голяма степен съм доволен. Не съм доволен, че през първото полувреме създадохме 6-7 положения. В една от контрите на Спартак Варна допуснахме гол. Трябва да работим в тази насока. Великолепна ситуация от Шоу ни даде възможност да продължим напред. Продължаваме да работим напред. Доволен съм от създадените ситуации, но не съм доволен от тяхното нереализиране. Създадохме две-три чисти голови положения, но изпълнението на Шоу ни прати напред", призна специалистът.

"Всеки един се труди и тренира с голям ентусиазъм, това за мен е радващо. Тренировките са едно, официалните мачове друго, но който се труди здраво, резултатите ще дойдат. Надявам се Десподов да е на разположение за следващия мач. Неделев получи болка в прасеца, която е имал преди няколко месеца. Всеки ще получи своя шанс. Всеки трябва да покаже защо е в Лудогорец. За мен първенството и Купата са 100% равнопоставени. Не исках да отговорям на този въпрос, но ми го зададохте. Нямам предпочитание за жребия", допълни бившият национален селекционер.