Авторът на победния гол за Локомотив София срещу Славия - Мартин Райнов при победата с 2:1 в 1/4-финалите за Купата на България сподели, че срещата е била равностойна откъм положения, но в тези условия е важно кой продължава напред в напреварата.

"Доволен съм, но златната резерва не ми звучи много добре. Не съм гледал отменения гол. Мачът бе равностоен откъм ситуации. Те играха по-добре с топката. В тези двубои е важно кой продължава", призна бившият играч на Левски.

"Стандартна ситуация във футбола. Топката дойде при мен на втора греда и гол. Мисля, че няма да има големи празненства, тъй като в събота имаме друг мач", коментира попадението си той. 

"Нека да изчакаме да видим другите срещи, и който ни се падне. Ще се опитаме да спечелим турнира, нямаме какво да губим. Ще се насладим на двата полуфинала и ако заслужаваме, да продължим напред", продължи Райнов.

"Със сигурност ще има сантимент в мача с Левски. На "Герена" се играе трудно. Левски са много добър отбор", допълни още полузащитникът.