Българският нападател Милчо Ангелов вкара нови два гола за Брашов във втората румънска дивизия, но отборът му най-вероятно ще остане извън плейофа за влизане в Лига 1. Той се разписа в 33-та и в 67-та минута за крайното 5:2 над Униря Констанца в 18-я кръг и вече има 7 попадения от началото на сезона.

Победата по всяка вероятност ще е недостатъчна, за да подсигури на "жълто-черните" участие в "Топ 6", откъдето ще бъдат определени и влизащите в елита. Съставът има 27 точки, на 3 от 6-я Динамо Букурещ кръг преди края на редовния сезон. Динамо, който през миналата година изпадна и бе дори пред ликвидация, се стабилизира тази есен и за момента е с точка пред Конкордия Кяжна за шестата позиция. В последния кръг от редовния сезон Динамо е домакин на предпоследния в класирането ССУ Политехника Тимишоара, което прави задачата на Брашов много трудно изпълнима.

20-е отбора в румънската Втора лига играят по веднъж в редовния сезон, а след това първите 6 продължават за влизане в елита. Останалите 14 се разделят на две подгрупи по 7, откъдето стават ясни и четирите изпадащи.

Униря Констанца е втори отбор на ФКСБ, след като зетят на Джовани Бекали взе отбора, премести го от Текиргьол в Букурещ и го напълни с момчета от втория отбор на гранда. Брашов доминираше през цялото време, поведе с 3:0, а след това и с 5:1 преди да бъде оформен крайният резултат.