"Продължаваме промяната“ в Русе и областта вече започна подготовката за местните избори наесен. До момента са номинирани около 100 души за кметове и общински съветници", съобщи общинският координатор на ПП за Русе д-р Петя Кашукеева.

"Битката е за личности, за хора и за четири години в местната власт. Както се видя, четири години в местната власт са сигурни, четири години в изпълнителната власт са химера. Ние в "Продължаваме промяната“ слушаме хората, които са с нас, нашите членове, народните представители и точно по този начин е номинационният процес за кметове и общински съветници“, обясни още д-р Кашукеева, цитирана от "РусеМедиа"

Всеки един от членовете на партията и депутатите имат възможност да номинират човек, който според тях е човек с кауза, експерт в някаква област, доказал професионализма си на различни нива, и е оставил по някакъв начин отпечатък в обществената среда около него. След процеса за номинации следва подборът на предложенията, както накрая кандидатите ще бъдат представени публично.

Д-р Петя Кашукеева цитира съпредседателя на ПП Кирил Петков, който е заявил пред русенската структура, че Русе е един от приоритетните градове за ПП. "Има русенци, които биха желали да видят града едно по-добро място за живеене и аз съм един от тях“, каза още тя.