На 25 юни /вторник/ от 20:00 ч. в залата на Общинския културен център публиката ще се наслади на незабравимите песни на популярни български изпълнители:

Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Дует "Шик“, Милена Славова, Росица Ганева, дует "Weil“, Искрен Пецов,

Коцето Калки, Дует с кауза, Група "Спринт“, Група "Хоризонт“, Красимир Недялков, Група "“ЖестиМ.

Концертът е под съпровода на оркестър "София“ и с водещ Веселин Пренеров.

Специални гости са децата и младежите от Школа по танци "Еми-денс“ – Разград с ръководител Емилия Петкова, които заедно със звездите на България ще изпеят някои от най-големите им хитове.

Ще има томбола с изненади. Късметлиите ще бъдат избрани от публиката на случаен принцип.

Билети на касата на Общински културен център и на тел. 0882 025 942.

Разград е част от Националното турне "С песен и стих в сърцата“. Концертът се провежда с любезното съдействието на Община Разград под патронажа на кмета на града Добрин Добрев.

Името на турнето е избрано специално, тъй като подкрепя две каузи с изключителна важност за България:

Информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов "Да сверим биологичния си часовник навреме“ и Националната кампания "За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители, в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

Мотото на всички участници в турнето е: "Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър!“

Билети и онлайн: https://www.eventim.bg/…/turne-s-kauzi-s…/performance.html

https://bilet.bg/…/eve…/koncert-s-kauza-gr-razgrad-5014-5014

https://epaygo.bg/2313315042

https://grabo.bg/groupdeals/group/natzionalno-turne-kontzerti-s-kauza-0smfrn7?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1QXi72qXHjcr-H1v3jZpGL0ab8_9NPRSxw9-Y5jBLjwnrdSRCYA8ZzOko_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw