С тържествено събрание на 05.05.2023 г. в залата на Военен клуб – Ловеч отбелязаха Деня на храбростта, празник на Българската армия и Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, информира община Ловеч.

Председателят на Областния съвет на "СОСЗР"-Ловеч полковник/з/ Гриша Генов поздрави участниците и прочете Писмо от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, до събранието в чест на 6 май.

Пред членове на военно родолюбивите организации, участници в социалната кухня и граждани, слово за значението и мястото на Българската армия през годините, изнесе служителя на клуба о.з. Николай Василев.

Участниците бяха поздравени от председателя на Общинския съвет – Ловеч, о.з. капитан Петър Цолов. Той благодари за ползотворната работа на Военния клуб и СОСЗР и военно патриотичните съюзи с Община Ловеч.

За неговата родолюбива и творческа дейност през годините о.з. Милен Тотев, ръководител на клуб "Лик" при Военен клуб-Ловеч и заместник-председател на "СОСЗР"-Ловеч, беше награден с "Плакет" на Общинския съвет, връчен от председателя Петър Цолов. За доказано родолюбие в обществената и професионална дейност председателят на Общинския съвет-Ловеч о.з. Петър Цолов, беше награден с "Грамота" от Областния съвет на СОСЗР, връчена от председателя полковник /з/ Гриша Генов. Участниците бяха поздравени за празника с български народни песни, от певеца бард о.з. Милен Тотев.