В предаването "Цветовете на Пловдив" на Радио "Фокус", преди Денят на влюбените ще ви разкажем за една п-различна любов от миналото "Любов в пощенски плик". Това е името на изложба, представена в Регионален исторически музей – Пловдив, която ще бъде открита утре - 14 февруари

За тази уникална изложба ще говорим с директора на музея Стоян Иванов.

От него ще разберем още и за обновленията в музея, след ремонтни дейности, извършени по проект на община Пловдив, финансиран ЕС.

Посланикът на Кралство Испания у нас Алехандро Поланко откри в Пловдив друга любопитна фотографска изложба "Испания и България. Заедно в Европейския Съюз“. Тя е подготвена в рамките на испанското председателството на Съвета на ЕС и с нея Испанското посолство закри културната си програма за председателството. 

Какво е впечатлението на Алехандро Поланко от Пловдив  и ще има ли скоро директна линия до Испания от летище Пловдив, отговорът на посланика ще чуем в интервюто, което направихме с него.

Слушайте предаването "Цветовете на Пловдив" по Радио "Фокус" всеки вторник, от 14 до 15 часа, на честота 89.9 MHz. Повторението се излъчва всяка неделя от 22 часа. 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.