"Село Устина, община "Родопи", е пример, че когато ГЕРБ управлява има грижа и за най-малките населени места, каза на среща с жителите Вежди Рашидов – водач на листата на ГЕРБ – СДС за 17 МИР Пловдив област. С него бяха областният координатор Георги Мараджиев, кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Запрян Янков, Диана Атанасова, както и общинският ръководител  на ГЕРБ-Родопи Пламен Спасов. Домакин на срещата бе кметът на селото Нели Бундева.

"Благодарение на ГЕРБ село Устина е първото село в община Родопи с напълно изградена канализация. Първата копка за изграждане на  канализационните колектори  бе даден през  ноември 2021 година, коментира областния координатор Георги Мараджиев. Той подчерта, че проектът е финансиран с постановление на Министерски съвет при управлението на Бойко Борисов, като отпуснатата сума е  над 1 милион лева. За да продължи развитието на малките населени места, трябва активно да гласуваме – за стабилна България с номер 2", призова Мараджиев.

"Харвардите две години нищо не направиха, нищо не построиха, докара ни инфлацията до 20% и безбожна скъпотия в магазините, каза по-късно в Цалапица Вежди Рашидов. Той допълни, че управлението на държавата е голяма отговорност и не е за случайни хора, дошли от улицата. Местните хора пък настояха ГЕРБ да направи редовно правителство, за да спре разрухата.

"Аз съм влязъл в политиката като напълно реализиран човек, каквото обещая – изпълнявам го, затова ще поискам доверие и ви призовавам да гласувате за ГЕРБ-СДС с номер 2", призова в края на срещата Рашидов.