56-тата "Царица роза" Неделина Неделчева тази вечер официално бе коронясана и смело встъпи в образа на стопанин на града и негов символ, олицетворяващ красота, но и носещ отговорности, предаде репортер на "Фокус". Царица Роза получи пълната си власт на господарка на Долината на розите.

Делегации от Джунгнанг-гу, Република Корея, Дзинан, Китай, Лай Чау, Виетнам, Дидимотика- Гърция,Кочани, Северна Македония Кремона-Италия представляван от проф. Гуалтиеро Николини, председател на Италианската асоциация на лютиерите уважиха спектакъла по коронясване на Царица Роза.

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова постави короната на Неделина Неделчева и тя заблестя на сцената и приветства скъпите съграждани и гости.

Балетна школа "Па Де Кре" и  балерини на "Дива денс" кьм Общински детски комплекс "Свети Иван Рилски", град Казанльк, изпълниха сцената с грациозните си изпълнения.

Тази вечер на красота завърши с приказна заря, пред която дори дъждът замълча и се оттегли, за да насладим на гледката ѝ. Празничната програма продължи с изпълнение на така обичаните от публиката Братя Аргирови.

Да е честита новата Царица Роза и да носи достойно короната си с грижа и обич към Казанлък.