Борислав Караматев, който бе записан като треньор на Ботев в мача със Славия, сподели мнението си за победата над Славия с 3:1.

"Искам да изкажа моите съболезнования към Иван Занев и искам да се запомни, че първата победа на "Колежа" е в негова памет. Към мача – въпреки резултата от първото полувреме, сами видяхте, че футболистите изпитваха нервност с оглед на дългоочакваната първа победа на нашия стадион.", започна Караматев.

"С добра игра и с много добър резултат постигнахме тази победа и мога само да поздравя феновете и футболистите, които се представиха много добре. Имахме голяма ефективност пред гола, въпреки че пропуснахме и някои ситуации. След първия гол футболистите се успокоиха и започнаха да показват това, което могат и което феновете искат да виждат.", продължи бившият футболист на "канарчетата".

"Не сме сменяли системата на игра, играхме с четирима и предния двубой, почти нищо не е променяно. Футболистите и всички, които работят в клуба, страдаха за тази победа мисля, че това е моментът, в който фенове и футболисти да гледаме в една посока."

За предстоящия мач с Лудогорец, треньорът заяви: "Видяхме, че Лудогорец могат да бъдат изненадани. Надявам се след тази пауза ще продължим с положителните емоции, момчетата имат голям потенциал.", завърши Борислав Караматев.