Верен на своята идея да промотира сред младите хора, че забавленията и отговорностите вървят ръка за ръка. Фестивалът на младите – TEEN BOOM FEST акцентира върху темата за насилието във всичките ѝ форми– в училищните стаи и коридори, в семейната среда, на улицата, навсякъде около нас. Мотото на кампанията е #ДобритеДумиСаПриятелство!, съобщиха организаторите на събитието.

Най-обичаният младежки фестивал TEEN BOOM FEST пристига в София на 1 и 2 юли /събота и неделя/, локацията на фестивалното градче е Южния парк, зад атракционите. Входът е свободен!

Най-известните инфлуенсъри от света на тийнейджърите ще посрещнат своите верни последователи в двата фестивални дни от 16.00 часа.

Фестивалното градче ще отвори врати още в 10.30 часа, а картата на събитието включва 10 фен шатри, където ще се срещнете с любимите лица от социалните мрежи, сред които ARTi и Криси, латино кралете Торино и Пашата, хитовите Fyre & THEO, рапъра Атанас Колев, харизматичните близначки Алекс и Влади. Тук ще бъде и момичето, което разсмива над 320 000 в социалните мрежи – Megsun, харизматичният водещ Алпер Чочев, усмихнатата Лили Аначкова, саркастичният ценител на вкусната храна Alexander Vlog и кръстеният на Папата тиктокър - Йоан – Петър. На място ще се срещнете още със синеоката дива EVA, успешните актьорите Ивайло Захариев, Крис Ненков, Иван Тишев. Фестивалните фенове ще имат възможност да се запознаят лично с тиктокърите Alexander Valentine, Black Gogo & Presinka, Linsho, Ei Bo , Димитър Пурнаров и Chonsy.

С нас ще бъде и Милен Колев. Популярен е в социалните мрежи като "Учителката" или "Майката" на TikTok. Това обаче е само част от живота му. Другата, по-важната, е личната му кауза - да информира обществото за живота на хората със синдром на Даун.

Всички те застават зад мисията на TEEN BOOM FEST’ 23, защото това не е само фестивал за забавление, а социална кауза с послание!

С появата си преди три години TEEN BOOM FEST се превърна във вайръл събитие сред подрастващите, събирайки над 55 000 души публика. Хиляди млади хора и техните родители се срещнат с едни от най-известните инфлуенсъри, артисти, ютубъри, геймъри, спортисти, тиктокъри и музикални изпълнители, а това е чудесен повод да прекарате време заедно.

Инициативата е подкрепена от Столична община и Централната комисия по противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и местните комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към районите “Подуяне", “Лозенец", “Искър", “Студентски", “Илинден", “Овча купел", “Надежда", “Красна поляна", “Кремиковци", “Изгрев", “Сердика", “Младост", “Триадица".

TEEN BOOM FEST се организира от ФЕСТИВАЛ БГ.