Стадион "Христо Ботев" в Пловдив бе официално открит преди минути, предаде репортер на "Фокус". Това се случи на церемония със символично рязане на лента и лисване на менче с вода от кмета на града Здравко Димитров.

Много официални лица в момента са на "Колежа" в Пловдив за откриването му. Тук са градоначалникът заедно със съпругата си, председателят на Общинския съвет Александър Държиков, собствениците на Ботев и Левски Антон Зингаревич и Наско Сираков, Илиян Филипов и много други. 

Дългоочакваното завръщане на всички "жълто-черни“ сърца на Колежа вече официално факт. По случай откриването от ПФК Ботев (Пловдив) организираха празничен концерт, с който зарадваха своите фенове.

Празничният концерт започна в 15,30 часа с хитовете на Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени и ще продължи със специалното участие на Д2, Део и Ансамбъл Тракия.

В края на изпълнението си Стефан Вълдобрев изненада с подарък малкият фен на жълто-черните Виктор, който днес има рожден ден. Цялата публика пя заедно с Обичайните заподозрени.