Десетки домакинства няма да имат ток през днешния ден във Варна, научи "Фокус" от Електроразпределение Север АД.

От 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от ТП 4 и ТП 35. Ще се редува поетапно изключване на отделни улици, така че да не се лишават от електрозахранване сички клиенти.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:30 ч. до 16:00 ч. в районите на гр. Провадия.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Изгрев - клиентите, електрозахранени от ТП 2. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

От 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Варна – част от м-ст Боровец Юг, абонатите, електрозахранени от ТП 1544.

Също от 09:00 ч., но до 17:00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Разделна – клиентите, електрозахранени от МТП 3.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Тутраканци – клиентите, електрозахранени от ТП 1.

От 09:00 ч. до 13:00 ч. днес, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Суворово - централната част, ул. Брацигово, ул. Възраждане, ул. Георги Раковски, ул. Елин Пелин, ул. Копривщица, ул. Независимост, ул. Острата чешма, ул. Петко Напетов, ул. Стефан Караджа, ул. Сан Стефано,ул. Хаджи Димитър, ул. Шести септември, ул. Шипка, електрозахранени от ТП 1.