Районната администрация на “Изгрев" започва изграждането на ново осветление в парк “Тинтява" (градинката на КАТ). Кметът на района д-р Делян Георгиев разкри подробности във Facebook. Ето какво написа той: "Старите, соларни лампи, поставени там преди години, отдавна не работят. Малко по малко, обичаното от всички жители на района място за почивка и игра, придоби приветлив облик и заприлича на истински парк. Няма и помен от занемарената градинка, напуканите и разрушени асфалтови алеи и изпотрошените пейки.

Предвиждаме цялостен ремонт на игрището за волейбол и баскетбол, както и изграждане на подхода към ул."Тинтява". За първото, все още нямаме резултат по отношение на финансиране, за второто - ще започнем веднага, когато престане влизането на тежка техника за строежа на първата ни православна църква “Св. Пимен Зографски".

Район “Изгрев" се променя пред очите ни. Нашата администрация работи компетентно и с голямо желание, затова и резултатите са отлични, на фона на трудностите и ограниченията, които има пред всяка районна община".