Вярвам, че ГМО продуктите в политиката трябва да бъдат изкоренени, защото водят до политици мутанти, които изкривяват реалността, в която живеем. Трябва да сложим край на експериментите и да се върнем към нормалната политика – тази, която отговаря на въпросите на гражданите, решава проблемите и дава възможност на хората да планират своето бъдеще. Това заяви във Велико Търново водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС проф. д-р Костадин Ангелов, предаде кореспондент на "Фокус“. Той бе категоричен, че коалицията ще води позитивна кампания и ще се бори за поне три мандата, а дори и четири от региона.

Листата представи областния координатор на ГЕРБ за региона и кмет на Велико Търново Даниел Панов, който припомни, че последните години са били много трудни за всички общини в страната, заради липсата на стабилна държава.

"На нас експерименти в държавата не са ни нужни, нужна ни е стабилност, нужно ни е управление, което да ни изведе от кризата и държавата да започне да работи“, категоричен бе Панов.

Проф. Ангелов допълни още, че коалицията ще работи за висока избирателна активност.

"Всички български граждани трябва да излязат да гласуват на 9-ти юни. Всеки, който подкрепи ГЕРБ-СДС гласува за сигурното си, предвидимо собствевно бъдеще. Нагледахме се на всички експерименти, които тепърва ще ни удрят като бумеранг, всеки един от нас“, допълни още проф. Ангелов.

Той събра две плюс две, тъй като номерът на коалицията е 22 и заяви, че това прави четири, което означава пълен мандат на следващото Народно събрание.

"Ще водим позитивна кампания, няма да разделяме обществото, защото няма на къде повече".