Екипът на Комплекс за социални услуги за деца от град Роман е превел 3500 лева на НЧ "Бъдеще – 1927" с. Тодорово, общ. Плевен.

В продължение на няколко дни всички служители на КСУДС, град Роман се обединяват около поредната благородна кауза, както много пъти го правят, и събират средства от заплатите си, за да подкрепят и каузата за спешния ремонт на покрива на читалището в Тодорово.

Това са хора, които знаят добре какво е да нямаш, и съзнавайки колко е трудно в днешно време да се правят добрини, с удоволствие се включиха и помогнаха, каза с благодарност Слави Михайлов от НССБ.

Към този момент са постъпили средства и от други физически лица по сметката на читалището, като са необходими още малко над 21 000 лв., за да може да се направи спешният ремонт на покрива, информира Галя Нинова, секретар на читалището.

Тя благодари сърдечно на добрите хора, които се отзоваха до този момент и се надява повече хора да помогнат и вземат пример от служителите на КСУДС, град Роман, за да постигнат целта на кампанията.

Средства може да дарите на читалището, както следва:

НЧ "Бъдеще – 1927“ с. Тодорово, общ. Плевен, както следва: IBAN:BG48STSA93000003899693, BIC:STSABGSF,

Основание: Дарение за ремонт на покрив, титуляр на сметка: НЧ "Бъдеще – 1927“ с. Тодорово.