Традиционният форум "Кариери“ в Икономически университет – Варна ще се проведе присъствено от 27 до 30 март 2023 г. В 11-ото му издание му издание ще се включат 79 участници (фирми, институции, организации). Това съобщиха от ръководството на университета за "Фокус".

Висшето училище се стреми да предостави на възпитаниците си среда, която съчетава теоретични знания с практически примери от професионалния сектор. Тази формула за успешно кариерно развитие, изграждане на предприемаческо мислене, социална отговорност и прилагане на меки умения затвърждава устойчивите взаимоотношения между студентите и представителите на бизнеса вече повече от десетилетие.

Единадесетото издание на форум "Кариери“ през 2023 г. цели да събере на едно място фирми, които предлагат работа и/или стаж, от различни браншове и студенти с висока подготовка в областта на икономиката, управлението, информационните технологии и туризма.

Реализираните перспективи, ентусиазмът по време на интервю с представител от бизнеса, професионалното отношение на младите хора са част от емоциите, които в периода  27 – 30 март 2023 г. ще изпълнят Студентската улица в академичната сграда на Икономически университет – Варна, ет. 1 по време на четиридневното кариерно събитие.

            • 27 март – Икономика, администрация, производствен бизнес, търговия, логистика и др.

            • 28 март – Аутсорсинг, IT, консултиране и маркетинг

            • 29 март – Финанси и счетоводство

            • 30 март – Туризъм

Искаш да намериш стаж? Търсиш си работа по специалността? Искаш директен контакт с работодател? Искаш да проучиш пазара на труда? Искаш смяна на работно място?

Сега е моментът – от 27 до 30 март всеки ден от 09:30 ч. на Студентската улица в основния корпус на университета.

●      4 дни

●      79 работодатели

●      300+ свободни позиции

●      1000+ кариерни възможности

Ежедневната програма на събитието е:

09:00 – 09:30 ч. Официално откриване /зала 1/

09:30 – 15:00 ч. Представяне на възможности за работа и стаж /по щандове/

 

Повече информация за програмата и условията за участие може да получите от уебсайта на форум “Кариери" на адрес: http://forumkarieri.ue-varna.bg/.