Със заповед на служебния министър-председател Димитър Главчев, на длъжността заместник-областен управител на област Разград е назначена Надя Йорданова.

Тя е завършила специалност "Право" във Варненския свободен университет. Работила е като юрисконсулт в Регионална дирекция по горите в град Шумен. Заемала е длъжността секретар на двете ВиК асоциации в област Разград и има основна заслуга за тяхното организационно развитие и укрепване.

От 2019 г. е адвокат е в Разградската адвокатска колегия.

Надя Йорданова е семейна, с едно дете.

Тя официално встъпи в длъжност и бе представена на екипа на администрацията от областния управител Владимир Димитров. Двамата подписаха акта за встъпването ѝ в длъжност. С добре дошла и с пожелания за успех от името на служителите я приветства главният секретар Михаил Тодоров.

Йорданова каза, че е сигурна, че в екипа на Областна администрация има професионалисти и ще разчита на всички за ползотворна екипна работа.

"За мен сега приоритет е организирането на честни и прозрачни избори", каза още новият зам.-областен управител и допълни, че опитът ѝ като юрист и адвокат може да е полезен за работата в Областна администрация.