Невероятен експеримент се проведе тези дни във Варна, научи единствено "Фокус". Известен коафьор - стилист си постави за цел предизвикателството да подстриже клиент без да гледа.

Демонстрацията не бе планирана, случи се спонтанно. Тя бе изпълнена от Милена Димитрова, известна с арт псевдонима Госпожа Емоция, която от години мечтае да я реализира. Експериментът се проведе в нейния салон "Анджети" - кръстен на египетската богиня на прераждането и красотата, по повод рождения му ден.

Още по-невероятното е, че на стола не се престраши да седне мъж, а жена, като всеки много добре знае колко са придирчиви дамите и трудно биха се доверили дори и на най-известния фризьор, още повече ако той провежда манипулацията със закрити с маска очи.

Експериментът се оказа изключително успешен. След като провериха маската и се убедиха, че през нея нищо не се вижда, поканените на шоуто се насладиха на уменията на коафьора Милена Димитрова. Забавляваше се дори и дамата, която се съгласи да седне на стола, надявайки се, че няма да остане я без ухо, я без някой кичур.

Убедете се сами на експеримента от видеото.