В последния работен ден от тапзи седмица множество населени места във Варненска област ще бъдат без електрическа енергия, съобщиха от ЕРП Север АД за "Фокус".

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. днес поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Гроздьово – клиентите, електрозахранени от ТП 2.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Бозвелийско – клиентите, електрозахранени от ТП 2.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Разделна – клиентите, електрозахранени от МТП 3.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от ТП 4 и ТП 35. Ще се редува поетапно изключване на отделни улици, така че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти. Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:00 ч. до17:00 ч. в районите на гр. Провадия.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Провадия - ул. Александър Стамболийски, ул. Бойчо Желев, ул. Опълченска, ул. Рила, ул. Сан Стефано, ул. Хаджи Димитър, ул. Цоньо Тодоров, ул. Янко Сакъзов, ДГ "Снежанка", електрозахранени от ТП 5. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Партизани – клиентите, електрозахранени от ТП 3.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Тутраканци – клиентите, електрозахранени от ТП 3.

От 09:00 ч. до 16:00 ч. днес поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия , ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Провадия - ул. Батак, ул. Райко Даскалов, ул. Братя Миладинови, ул. Св. Св. Кирил и Методий, ул. Ген. Скобелев, ул. Климент, ул. Никола Вапцаров, ул. Овеч, ул. Светослав Обретенов, ул. Толбухин, ул. Христо Ганчев, ул. Христо Смирненски, ул. Цар Освободител, ДГ "Пролет", Народно читалище "Алеко Константинов 1884", Дирекция Социално подпомагане - Провадия, електрозаранени от ТП 18. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Варна – част от м-ст Ракитника, клиентите, електрозахранени ТП 885.

Днес от 09:00 ч. до 15:00 ч. поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в районите на гр. Варна - Западна промишлена зона в района на зеленчукова борса и мелница.

Днес от 08:00 ч. до 16:30 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Долни Чифлик - индустриалната зона, клиентите, електрозахранени от ТП Булгарплод и ТП Зърнени храни.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. днес поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Синдел.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09:00 ч. до 11:00 ч. и от 15:00 ч. до17:00 ч. в районите на с. Юнак, с. Дъбравино, с. Гроздьово, с. Горен Чифлик, с. Казашка река, с. Аврен, с. Садово, с. Венелин, с. Цонево, с. Нова шипка, с. Бързица, с. Царевци, с. Величково, с. Дебелец, с. Сава.

От 09:00 ч. до 16:30 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Куманово – част от ул. 8-ма, ул. 12-та, ул. 13-та, ул. 14-та, електрозахранени от MТП 4 Куманово /клон 4/.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Неофит Рилски – клиентите, електрозахранени от МТП 6. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички абонати в селото.

От 08:30 ч. до 17:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Варна - м-ст Траката, м-ст Ваялар, м-ст Акчелар, м-ст Свети Никола, м-ст Голяма могила, м-ст Сотира, част от кв. Бриз Юг.