Официално влязоха в сила промените за движението и паркирането по новия участък от ул. "Елисавета Багряна“ – посоката на движение е към ул. "Гео Милев“ и указанията са да се паркира от дясната страна. Налице са и всички необходими знаци, които да ориентират водачите. Това написа кметът на столичния район "Слатина" Георги Илиев в личния си профил във Facebook, видя Sofia24.bg.

От думите му става ясно също така, че е присъствал на заседание на транспортната комисия към Столична община заедно със заместника си инж. Мирослав Милушев и една от служителките в поверения му отдел – Диана Тодорова. На срещата са представили предложенията си за допълнителни изменения в организацията на движението в района, заради множеството затруднения, които сегашната създава. 

"Предстои компетентните и отговорни по въпроса институции да се заемат с разглеждането и обсъждането им. Благодаря и на всички вас, които са ангажирани със ситуацията, пишат ни с предложения и подпомагат работата ни!Стараем се да отговаряме на повечето запитвания, следим обстановката, ежедневно даваме препоръки и полагаме усилия за отстраняване на възникващите неудобства в придвижването", добави още Георги Илиев.