Още в първия ден чаканият фестивал "Цветовете на джаза“ приканва с вълнуващата си  програма, предаде репортер на "Фокус". След официалното откриване и концерта на Антони Дончев на 10 юни от 19.30 ч., час по-късно на сцената излиза една от малкото авторки на музика и текстове с мечтателни и искрени послания - Даниела Белчева. Заедно с Милен Кукошаров – пиано, Михаил Иванов – контрабас и Димитър Семов – барабани, четворката ще покаже музика, която звучи съвременно и елегантно в пресечната зона между джаза и попа, където  финото дамско музициране на Дани взаимодейства с импровизаторския дух на музикантите до нея.

Даниела Белчева е певица и автор на песни.  През 2020 г., след близо две десетилетия като вокалист на различни музикални формации извън страната,  Даниела следва своето желание да трансформира лични истории в музика и реализира  дебютния си албум  "ACOUSTIC ME", където тя е автор на музиката и на текста на всички заглавия. За барабанист в продукцията е поканен  Димитър Семов, който изиграва решаваща роля за по-нататъшния път на певицата. За първия концертен проект на Даниела Белчева са привлечени едни от утвърдените имена на джазовата сцена у нас, а именно  Милен Кукошаров - пиано и Михаил Иванов – контрабас. В резултат на тази успешна колаборация, през  2022г. е реализиран вторият студиен албум на Даниела Белчева - "SILVER BUTTON".

Музиката на Даниела се отличава с финото вокално присъствие на авторката, мечтателно-съзерцателните ѝ текстови послания и джазово-импровизационния дух на музикантите до нея, чието съавторство  Дани често подчертава.  Проектът  е гостувал на сцената на AtoJAZZ Festival,  Plovdiv Jazz FEST, Първо концертно студио на БНР и др. В началото на 2024 г. квартетът започва работа  по нов музикален материал, който ще бъде реализиран  като трети  албум на певицата, озаглавен "NAIVE". 

Даниела Белчева пише песни с отличим лиричен почерк. Музикални специалисти я представят като ново, необикновено и различно явление в българския джаз - една от малкото авторки на музика и текстове с мечтателни и искрени послания. Певицата не веднъж заявява, че музикантите с които работи са нейни съавтори.

Милен Кукошаров  е един от най-търсените български пианисти, аранжор и композитор. Работил е с различни поп и джаз изпълнители у нас.  В последните години добива популярност и като автор на музика за филми и театрални представления.  Основател е на Windharmonium Ensemble – авторски проект с камерно звучене, съчетаващо елементи от джаза и класическата музика.

Михаил Иванов  е български контрабасист, участник и съмишленик в множество проекти, предимно в сферата на джаза и уърлд музиката. Завършил е Джаз Консерватория в Амстердам, след което за кратко е оглавявал бас департамент към музикален университет в Мумбай, Индия. Лидер е на акустичен инструментален проект с оригинални композиции - Noise Linguistix.

Димитър Семов е един от най-утвърдените барабанисти в страната, разпознаваем с  високите си професионални умения в различни музикални стилове. Работил е с плеяда от артисти, както български, така  и чуждестранни. Участник и съмишленик в множество  музикални проекти. Съосновател на JP3.