Уникален музикален спектакъл очаква жителите и гостите на Варна на 8 юли. За пръв път морската ни столица посреща обичаната рок група "Сигнал“ заедно с 30 музиканти симфоничен оркестър. Шоуто носи името "СИГНАЛ Symphonic“ и е първият такъв проект в историята на групата. Той бе представен с грандиозен успех в Зала 1 на НДК в края на миналата година по повод творческия юбилей на бандата и представи най-големите й хитове в нов и различен вариант.

"Ние сме единствената българска рок банда, която вече 46 години не е преставала да работи, да свири, да изнася концерти и да се среща с почитателите си. Думата "фен“ не я обичам, но на всички наши верни фенове, които станаха вече няколко поколения, искаме да подарим това ново и различно музикално преживяване. Нашите песни в съпровод от филхармоничен оркестър с диригент маестро Димитър Косев е емоция, която искаме да споделим с всички, за които любовта, приятелството и верността не са просто думи, а начин на живот!“, споделя фронтменът Данчо Караджов.

Организаторите от Event Masters гарантират мащабен и неповторим концерт-спектакъл, в който ще прозвучат вечните и ненадминати с посланията си "Липсваш ми“, "Спри се“, "Зелени сигнали“, "Сбогом“, "Лодка ли е любовта“, "Да те жадувам“ и др.

Концерт-спектакълът "Сигнал Symphonic“ ще е на 8 юли от 20,00 ч. в Летен театър - Варна. Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim, Grabo и партньорските им мрежи, както и на касата на ФКЦ.