За голям проблем сигнализира жител на Варна в социалните мрежи. Приложението за билети в градския транспорт не работи, научи "Фокус". Транзакцията минава успешно, при опит за плащане, но билет няма. За сметка на това се теглят пари от банковата ви карта. Публикуваме целия текст на жената без редакция сега:

Варненци, имаме проблем. Приложението за билети за градския транспорт не работи. 3 пъти купувам билет, казва ми, че транзакцията е успешна и билет няма. Моя приятелка ми потвърди, че и при нея тегли пари и като пише на поддръжката ѝ връщат парите, което значи, че проблемът е отдавна и никой не прави нищо по въпроса. А на мен ми се струва, че просто искат да ни прецакат и да си купуваме 2 пъти по-скъпи билети. За капак има толкова много проверяващи, че те проверяват по 2 пъти няколко човека. Аз поне не можах да намеря начин да изпратя съобщение от приложението, нито имаше телефон, на който да се обадя - още една небивалица, за която плащаме.

Няма по-скъп транспорт от нашия. В София билетът е 1.60 и има карти, не продават билети вече. Няма приложения и може да си купиш билет директно с дебитна карта в автобуса, много е удобно.

Случвало ли се е и при вас ? Какво ще направим по въпроса?