Евелина Апостолова обяви от страницата си във фейсбук, че вече няма да е директор на зала "Колодрума".

Време е да затворя поредната страница от трудовата си биография и да приема нови предизвикателства.

От 1 януари МСЗ “Колодрум“ Пловдив ще бъде управлявана от друг директор.

Оставам с удовлетворението, че заедно с отличния екип на залата успяхме да преодолеем последиците от Ковид-кризата и да отбележим 2023 година като най-успешната от откриването на залата – като брой и разнообразие на организирани събития.

Оптимистичен е и броят на заявените до този момент мероприятия за 2024 година!

Разделям се с административната длъжност, но запазвам в сърцето си:

Борислав, Валентина, Вера, Георги-Инж., Георги-Каубоя, Любов, Любен, Марина, Нели, Петър и разбира се – Тренер Петър Павлов - КК “Цар Симеон“!

Подреждам ги по азбучен ред, защото всеки от тях беше на първо място за мен относно позицията, която заема и незаменим в човешките отношения, които изградиха този прекрасен колектив!

Благодаря за отличната работа!

Бъдете здрави и щастливи!

Успешна 2024 година на всички", написа тя в профила си във фейсбук.

Апостолова заемаше този пост от юни месец, 2021 г. Преди да поеме управлението на "Колодрума“, тя беше зам.-областен управител от 2017 до май 2021 година като заместник първо на Здравко Димитров, а по-късно и на Дани Каназирева.

Завършила е Пловдивския университет "Паисий Хилендарски“ със специалности "Стопанско управление“ – магистър и "Бизнес комуникация и връзки с обществеността“ – магистър.

Преди да бъде назначена в областна администрация, има трудов стаж в рекламния отдел на РТВЦ – Пловдив, работила е и в частния сектор.