Община Кюстендил обяви имената на хората, включени в журито за избор на девойка "Кюстендилска пролет“, предаде репортер на "Фокус“. Конкурсът стартира от 19.00 часа на площад "Велбъжд“, а тази година в него ще се представят 14 девойки.

Петима доказани професионалисти ще оценяват безпристрастно кандидатките за титлата. Ето кои са те:

Ники Кънчев – легендарния на цяла плеяда предавания. В последните години той насочи енергията си към помощ на хора в нужда, като организира безброй кампании за събиране на средства.  

Владина Цекова – телевизионен продуцент и сценарист,  известен модел и манекен от 80-те години. Владина Цекова е провъзгласена за Мис София 1982 година и e рекламно лице на множество кампании.

Анжела Боневa - млада и амбициозна, дъщерята на Мария Бонева, Анжела е наследникът българската модна телевизия. С богат опит както на модния подиум, бекстейдж, така и в организацията на модни събития и създаването на телевизионно съдържание.   

Милена Калева е кастинг режисьор. Завършила е кинорежисура в НАТФИЗ, минала е през режисьорската позиция в телевизионни риалитита, била е директор продукция и продуцент на късометражни филми.

Магдалена Гигова –  журналист е създала хиляди статии, радио и телевизионни предавания. Като писател е автор на 9 книги, а като пътешественик е посетила 105 държави. Но като човек просто обича да разказва истории.