За четвърта поредна година малки и големи любители на колоезденето ще имат възможност да се включат в традиционния велопоход "С колело за добро“.

Събитието се осъществява от ОбСНВ и Превантивно-информационен център по зависимости към Община Габрово, в партньорство с ОДМВР-Габрово и колоездачен клуб "Янтра-Исполин“, и е по повод Международния ден за борба с наркоманиите и наркотрафика.

От общината съобщават, че стартът ще бъде даден на 23 юни (неделя), в 11.00 ч., на пл. "Възраждане“, като трасето включва: ул. "Скобелевска“ - ул. "Брянска“ - ул. "Хр. Смирненски“ - десен завой по ул. "Орловска“ - десен завой по ул. "Доктор Никола Василиади“ – ляв завой при Музей "Дом на хумора и сатирата“ по ул. "Брянска“ - ул. "Скобелевска“  - с финал: площад “Възраждане".

Желаещите да се включат в инициативата могат да се регистрират тук. Предварителната регистрацията дава възможност на участниците да спечелят награди. Те ще бъдат раздавани на шатрата, разположена на площад "Възраждане", по време на събитието.

Петнадесет от участниците с най-голям късмет ще получат специални награди от традиционната томбола след края на велопохода.