Откриване на благотворителен коледен базар в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена

Благотворителен коледен базар ще има и в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена. Завладяващото събитие ще се проведе от 15 до 23 декември в емблематичния търговски център – "Приморски“, съобщиха организаторите.

Коледният базар тази година ще бъде с благотворителна кауза в подкрепа на училище за деца с нарушено зрение "Проф. д-р Иван Шишманов“. На място, където гости и местни жители ще могат да се потопят в атмосферата на коледните празници и да се насладят на множество забавления и изненади.

На базара в търговски център "Приморски“ цялото семейство ще намери по нещо за себе си – от заведения, които са включили в менютата си ястия и коктейли на коледна тематика, до щандове, предлагащи ръчно изработени изделия, декорации, сладки изкушения, топли напитки и греяно вино. 

Посетителите ще имат възможност да се насладят на разнообразна музикална и артистична програма, като за веселата атмосфера ще допринесат различни изпълнители, DJ, детски музикални и танцови формации.

Изкусните кулинари шеф Венци Узунов и шеф Филип Спасов ще се включат в благотворителната инициатива със свои интерпретации на популярни коледни ястия. Още много изненади за малки и големи са подготвили партньорите ни от Фермерски пазар и Улицата на готвачите.

Базарът ще се проведе всеки ден, в периода 15 до 23 декември, от 12 до 21 часа, за да се потопим заедно в предколедната магия на базара в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена.

За повече информация : visitstconstantine.bg