Кандидатът за кмет на Пловдив арх. Костадин Палазов и кандидатът за кмет на район "Източен" Димитър Джевизов представиха пред жителите на кв. "Гладно поле" листата с кандидати за общински съветници на "БСП за България" и приоритетите в програмата за управление на града и района.

Архитект Палазов отбеляза, че кварталът преди години е бил пример за градска среда, а сега е занемарен. Зелените площи между блоковете не се поддържат и липсата на паркоместа става все по-осезаема, което води до чести междусъседски конфликти. Инфраструктурата е лоша и липсва ясна визия за развитие на този микрорайон.

Той подчерта пред присъстващите пловдивчани, че приоритет на социалистите за развитие на градската среда е мисълта за всеки един жител във всеки квартал, а не само в централната градска част. Акцентира върху подобряване на градската среда, изграждане на нови детски ясли и градини и поддръжка на междублоковите пространства.

"Ние предлагаме разумни решения на проблемите на Пловдив и всеки един микрорайон, които ще го направят много по-привлекателно място за живот - не само в централна градска част и новите комплекси, но и във всеки един квартал", заяви арх. Палазов.

"За съжаление, "Източен" все повече придобива славата на най-трудният и западащ район в града“, посочи кандидатът за кмет на района Димитър Джевизов. Според него досегашните го управляващи са концентрирали всички средства за подобрения в кварталите, които са най-близо до централна градска част, а останалите са изоставени с години и в тях нищо не се подобрява.

Джевизов представи пред присъстващите своите приоритети за развитие на района и ги увери, че когато бъде избран за кмет, няма да дели жителите според това в кой квартал живеят, а ще бъде кмет на всеки един.

След представянето на приоритети, жителите на кв. "Гладно поле" имаха възможността да задават въпроси на кандидатите за кметове и общински съветници. Те ги увериха, че на 29.10 ще дадат своята подкрепа за печелившия отбор с номер 1 в интегралната бюлетина, за да може "Източен" да бъде много по-приветливо и желано място за живот.

Повече за Пловдив!

Повече за Източен - с номер 1 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!