По непотвърдена информация нападателят от Младеновац е обграден от полицията, но е открил огън по силите на реда. Броят на загиналите и ранените при стрелбата в Младеновац расте. Първоначално е съобщено, че мъж и жена не дават признаци на живот. За съжаление още един мъж е починал от раните си в Спешен център, неофициално научи сръбското издание Политика.

"От терена започна да пристига неофициална информация за нарастващия брой загинали", пише изданието. Все още не е обявено официално колко са убитите, а полицейската акция и издирването на нападателя продължават.

Наличните патрули са изпратени в посока Младеновац и Мали Пожаревац, извършителят се укрива, се посочва в съобщение от полицията.

Неофициално изданието е научило, че нападателят Ю.Б. е роден през 2002 г., а след стрелбата в село Дъбона се насочва към Младеновац. Нападателят е открил стрелба с автоматично оръжие и в съседното село Шепсин, но все още няма потвърждение дали е ранил повече хора там.

Полицейски сили блокираха района и издирват нападателя.

По неофициална информация стрелбата е станала в село Дубона в околностите на Младеновац, като при нея са ранени седем души.

Според неофициални източници е стреляно с автомат от движещ се автомобил. Твърди се, че сред ранените има деца, убит е полицай и неговата сестра.

На терен са изпратени сили на полицията и екипи на Спешна помощ.

Преследването на нападателя продължава, като по неофициална информация полицията е успяла да обгради нападателя, но той отказва да се предаде. Той е открил огън, хеликоптери прелетя над района.