Актьорът от хитовия сериал Stranger Things ("Непознати неща") Матю Модайн каза, че ще ръководи сватбата на своята колега Мили Боби Браун и Джейк Бонджови, синът на Джон Бон Джоуви.

Модайн играе д-р Мартин Бренер, "татко" на героинята на Браун Единадесет в научно-фантастичния сериал на Netflix.

Той сподели на Access Daily, че вече е написал сватбените клетви.

"Имам лиценз за женитба на хора и Мили реши, че ще е страхотно, а след това Джейк каза, че това би било невероятна идея“, каза Модайн.

Той добави, че двойката "харесва това, което им написах, за да се хванат за ръце и да станат съпруг и съпруга“.

65-годишният актьор каза, че досега е водил само една сватбена церемония, но е "толкова красиво нещо да можеш да съединиш двама души в свещен брак".

Звездната двойка се среща от 2021 г. и обяви годежа си през 2023 г.

Публикувайки своя снимка с Бонджови, английската актриса написа тогава: "Обичам те вече три лета, скъпи, искам ги всичките“.

Дата за сватбената им церемония не е обявена публично. Джон Бон Джоуви обаче няма да пее на звездната сватба,.

През февруари Браун каза пред The Tonight Show, че Бонджови й е предложил брак под водата на почивка, защото и двамата са се свързали заради любовта си към гмуркането.

20-годишната актриса стана известна като дете-звезда в хитовия сериал на Netflix, като предстоящият пети сезон ще бъде последният на сериала.

Модайн е известен от много филми, включително "Пълно бойно снаряжение“ и "Черният рицар: Възраждането“, и се появява в наградения с "Оскар“ "Опенхаймер".

21-годишният Бонджови, едно от четирите деца на рок звездата Бон Джоуви, наскоро получи втората си голяма актьорска роля във филма Rockbottom.