Когато бракът на родителите не върви, това неминуемо се отразява и на децата им. А когато отношенията между възрастните останат обтегнати и след раздялата, често пъти децата са принудени да заемат страна.

И това може да стане не чрез някаква драстична проява, а само със смяна на името, каквато съвсем наскоро видяхме при Сури, дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз. Тя се отказа от фамилията на баща си. А сега съвсем същото направи и Вивиън Джоли-Пит.

15-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит е помагала на майка си в работата по бродуейския мюзикъл The Outsiders. Поради тази причина името й

присъства в екипа на продукцията - там тя е записана само като Вивиън Джоли.

Все още не е ясно дали най-малката дъщеря на звездните родители юридически е променила името си. Тя обаче върви по стъпките на по-голямата си сестра Захара, която в края на миналата година промени името си на Захара Марли Джоли, предава lifestyle.bg.

Всичко това идва на фона на продължаващото напрежение между Анджелина и Брад Пит. От 2016 г., когато актрисата от "Господарката на мрака" подаде молба за развод, до днес децата на Пит са все по-отчуждени от баща си. Една от вероятните причини е непотвърдените за момента твърдения, че той е упражнявал физическо насилие върху майка им.