"Анатомията на Грей“ е подновен за сезон 21 на ABC, научи Variety.

Подновяването удължава рекордната серия на сериала като най-продължителната медицинска драма в праймтайма в историята на телевизията, която първоначално грабна титлата през 2019 г. Това е и най-продължителният сериал по сценарий в праймтайма в историята на ABC. Шоуто първоначално дебютира през 2005 г.

"Верността и любовта на феновете на "Анатомията на Грей“ ни тласнаха към историческия 21-ви сезон и не мога да бъда по-благодарна“, каза създателят на сериала и изпълнителен продуцент Шонда Раймс. "Талатът за разказване на истории на Мег Маринис продължава да поддържа шоуто жизнено, завладяващо и живо и нямам търпение да видя какво е подготвила за следващия сезон.“

Актьорският състав на "Анатомията на Грей“ включва Елън Помпео, Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс-младши, Кевин Маккид, Катерина Скорсоне, Камила Лудингтън, Кели Маккрийри, Ким Рейвър, Джейк Борели, Крис Кармак, Антъни Хил, Алексис Флойд, Хари Шум-младши, Аделаида Кейн, Мидори Франсис и Нико Терхо. Множество бивши членове на актьорския състав също се появиха в гостуващи роли през последните сезони.