В хумора няма забранени неща, заяви Стефания Колева пред водещата Надя Брайт в предаването "Животът на Фокус" на Радио "Фокус".

След “Извънредно положение" и "Извънредно любовно", новата пиеса "Извънредно неудобно" на огненото трио Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще зарадва зрителите на 04.09 на сцената на Sofia Summer Fest.

Дамите са се събрали спонтанно. "Както хубавите неща в живота", казва Стефания. Здрава Каменова и Богдана Трифонова канят актрисата на тяхно представление, което адски допада на актрисата: "Беше много симпатична атмосферата, малко напомняше на едновремешния кафе-театър. Имаше много контакт с публиката, закачки". След покана от тяхна страна да направят общ проект, тя се съгласява. “Толкова ми трябва", смее се Колева.

Представлението включва както импровизации, така и фиксирани моменти. Текстовете са дело на Светльо Томов и съпругата му Здрава. На въпроса как повече от един артист импровизират на сцената, без да си пречат, Стефания споделя: “Някакси уцелваш темпоритъма, къде точно да се “вклиниш", къде е паузата".

Актрисата споделя, че й става малко тъжно, когато публиката реагира само на по-елементарни смешки. “Обикновено хората се припознават в бита, а на мен той ми е малко… Много съм тромава в това, не го приемам много", разказва за нашенските зрители тя. “Аз смятам, че човекът си носи гъдела вътре в себе си". Допадат й смешки, които карат зрителя да се позамисли, както и абсурда.

Звездата от “Тя и той" смята, че в хумора няма забранени неща. За известния комедиен сериал, който вече стана на 20+ години, тя коментира: “Ситуациите са вечни". Актрисата все пак признава, че от гледната точка на съвременния човек и напредналите технологии, някои неща не изглеждат както преди. “Стои малко наивно и като диалог, и като ситуация, но пък все още има чар".