За връзка между Мили Боби Браун и Джейк Бонджуови за първи път се заговори през юни 2021 г., когато той качи тяхно общо селфи в Instagram профила си. По-късно същият месец двамата бяха забелязани на разходка хванати за ръце в Ню Йорк. А вече официално стана ясно, че наистина са двойка, когато започнаха да посещават официални събития заедно.

В свое интервю от 2022 г. актрисата от Stranger Things разкри, че със сина на Джон Бон Джоуви първоначално са били само приятели. По-късно обаче са се появили романтичните искри. Откакто са заедно обаче двамата никога не са се притеснявали да показват любовта помежду си както на публични места, така и в социалните мрежи. А именно от Instagram профила на 20-годишната Мили Боби Браун стана ясно, че с 22-годишния Джейк Бонджуови са предприели следващата крачка във връзката си и са се сгодили.

Сега, година след новината за годежа им, разбираме, че те вече и официално са си казали "да". Според People, цитиран от lifestyle.bg двамата тайно са сключили брак преди малко повече от седмица.

The Sun пък пише, че церемонията е била "много скромна, романтична и с най-близките от семействата им". Изданието уточнява също, че родителите и на двамата младоженци са присъствали, но по-късно тази година предстои и по-голяма сватбена церемония.