Въпросът за 100 000 лева, който тв предаването "Стани богат" отправи тази вечер към Любомир Лазаров, гласеше:

"На коя държава принадлежи единственото национално знаме с различни лицева и обратна страна: Латвия, Парагвай, Пакистан, Либерия?

Участникът обаче не успя да даде категоричен отговор и се отказа да продължи по-нататък в предаването, като остана с 50 000 лева, видя "Фокус". Все пак той посочи отговор Либерия. Правилният отговор е Парагвай и добре, че Лазаров се отказа навреме.

"Исторически момент" каза тв водещият Михаил Библалов преди да го зададе.

Журналистът Любомир Лазаров започна похода си към последния въпрос за 100 хиляди лева вчера. В днешното издание на "Стани Богат" по bTV остана да отговори само на последните два въпроса за 50 000 и 100 000 лева.

Въпросът за 50 000 лева, на който той успя да отговори, тъй като времето не му стигна, беше С коя дума Данте завършва всяка една от трите части на "Божествената комедия "Ад", "Рай" и "Чистилище", а именно "звезди", останалите варианти бяха "създател", "небе" и "надежда"

Любо беше представен като голям фен на английското футболно първенство и на операта. Лазаров е дългогодишен журналист в "168 часа" и Българското национално радио. Той изготвил преди години интернет страницата на програмата на БНР, която предава за чужбина. 

"Направихме през 2004 страницата на 12 езика", казва Лазаров. "Най-редкият и екзотичен език беше арабският, с който започнахме".