24 часа ни делят от коронацията на крал Чарлз III в Лондон. Между стотиците посетители на Бъкингамския дворец се появи и една двойка, която предизвика истински фурор заради приликата си с Хари и Меган. 

"Превъплъщавам се в принца от 2017 г. насам, откакто с Меган се сгодиха. Двамата с Хари имаме само една година разлика във възрастта и затова и остаряваме по сходен начин", обясни Рейс.

"За мен всичко това е ново. Постоянно ми казват, че приличам на Меган Маркъл. Но за първи път работя с Алисън Джаксън и се вълнувам истински", каза двойничката на Меган.

Зад неочакваната поява на копията на Меган и Хари стои не кой да е, а именно Алисън Джаксън. Фотограф и съвременен артист с множество награди, сред които и БАФТА. В творчеството си, тя изследва темата за култа към известните личности. Създава убедителни фотографии на техни двойници в сцени, които всички ние сме си представяли, но никога не сме виждали. 

"Много съм запалена по кралското семейство, защото членовете му са обвити в такава мистерия и в същото време водят толкова невероятен, пъстър живот. Чуваме толкова много истории за тях, но всъщност не сме ги срещали наистина", каза тя.

"Непрестанно тичам по улиците зад разни хора, които ми приличат на някого. Това е пълен кошмар. Случвало ми се е да тичам зад някоя истинска знаменитост и да си мисля, че е идеален двойник. А тази Меган Маркъл я открих едва днес. Тя просто сякаш се появи от нищото", сподели още фотографът.

В обектива на Алисън са попадали също двойници на Владимир Путин, Ангела Меркел и Доналд Тръмп, информира NOVA.