Емоционално начало на днешния епизод на "Преди обед". Водещата Деси Стоянова се разплака. Появата й в ефир е седмица, след като почина съпругът й, който получи инсулт.

"Когато човек минава през нещото, през което аз минавам, си дава сметка на 1000% колко важна е подкрепата на хората покрай него. Заради това оцеляваме. Да посрещнеш болката и да я понесеш. Искам да благодаря още веднъж на всички - на семейството си, на приятелите си, на вас, на bTV и на всички хора в социалните мрежи, на които не успях да отговоря лично. "Преди обед" винаги е бил един оазис и аз се връщам с надеждата да продължи да бъде това място за мен.

Този момент показва, че най-вероятно няма да съм в най-усмихнатата си форма понякога, не съм планирала да рева, но ето, че и това се случва, но съм сигурна, че ще имаме много моменти, в които ще се смеем до сълзи. Когато нещо те разтърси до основи, категорично няма да е лесно да продължиш, но това, което ти помага е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота", каза Деси Стоянова по време на встъпителните си думи в началото на предаването и се разплака.