Надявам се посланията, които даваме на децата чрез героите на "Маргаритка“, да ги водят по пътя на добрината, защото това е основната ни цел – да създаваме едни добри български деца, които са нашето бъдеще. Това каза артистът Виктория Терзийска в предаването "Човекът на фокус“ на Радио "Фокус“.  

"Маргаритка“ е проект, който създава аудио и видеосъдържание за деца, но организира и преживявания за деца. Той се заражда като идея след появата на първото й дете и се оказва, че веднага бива разпознат от родителите като нещо дългоочаквано. "Ние се явяваме като помощник, приятел на родителите. Имаме 100-процентово позитивна обратна връзка от родители, чиито деца са наши фенове. Родителите ни се доверяват, а това е безценно“, подчерта Виктория Терзийска. 

Като най-голямото предизвикателство при отглеждането на двете й деца тя посочи намирането на баланса между двата свята – реалния и дигиталния. Онлайн пространството дава на децата модели наготово, а това не развива въображението им, допълни тя.  

"Според мен децата най-добре развиват своето въображение и фантазия, когато нямат нагледно показано какво могат да направят. Когато ги оставиш да скучаят, те имат най-гениалните идеи и именно тогава се ражда техният потенциал", каза Виктория Терзийска.