41-годишна рускиня беше арестувана на Червения площад в Москва, докато снимала видео в Instagram, в което яде "огромен" сандвич с червен хайвер. 

Гулина Науман и нейн приятел снимали видео за Instagram, в което рускинята, облечена в класическо кожено палто, влачи кутия с 14 килограма хайвер на количка. След това жената сяда пред стените на Кремъл, където намазва огромна филия хляб с червен хайвер, съобщи The Moscow Times. 

Полицейските служители наблизо очевидно намират поведението на двамата за подозрително и задържат Гулина и човека с нея. Двамата са били разпитвани в продължение на три часа, след което са освободени без обвинения. 

Науман каза на новинарската станция MSK1.ru, че нейният план е бил да заснеме видео в "ретро стил" в ресторант в Москва, но когато открила, че ресторантът е затворен, тя решила вместо това да заснеме сцената на Червения площад. 

"Очевидно не ви е позволено да снимате толкова много хайвер близо до Кремъл", написа тя в приложението за съобщения Telegram. "Ситуацията у нас ви забранява да бъдете шик", допълва тя.