ПП са група лаладжии и лицемери, които са в сглобка с ГЕРБ. Парламентарната ни група гласува така, както е правилно. Това заяви Тошко Йорданов от "Има такъв народ“ пред медиите, предаде репортер на "Фокус". 

“Човек, който е седял в скута на Делян Пеевски и е пил мазно турско кафе, да говори за нас – същият човек, дето му е седял в скута, говореше, че ние сме малкото ДПС... Бих казал, че той е трети или четвърти тестикул на ДПС. Безпредметно е да ме питате какви глупости говорят от ПП“, каза още Йорданов. 

От ИТН коментираха случая с министъра на електронното управление Александър Йоловски

"Това е корупция във висшите етажи на властта оказване на натиск върху действащ министър. Министър Йоловски е бил заплашван. Той е дал показания пред Комисията за противодействие на корупцията. Самият факт, че се слага охрана на действащ министър заради заплахи на лидер на политическа партия, който е в управлението, е достатъчно гадно. По-интересно ще бъде друго - тъй като мандатоносителят е сочен за извършител на това престъпление - злоупотреба с власт, да видим дали Йоловски ще бъде в предложенията на Кирил Петков за оставане след ротацията", казаха от ИТН.