България е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. За да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Последните дни преживяхме поредното политическо предателство спрямо надеждите и очакванията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите избиратели и ще бъде наказана. Това заяви в социалните мрежи независимият депутат Радостин Василев, видя "Фокус"

В публикацията си той обявява, че създаденото от него "Гражданско движение Силна България" прераства в политическа партия.

Ето и целия текст на публикацията му без редакторска намеса:

"Гражданско Движение Силна България" прераства в политическа партия.

Целта на новия проект е да продължи по категоричен начин заедно с Вас, гражданите на България, борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! България е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. За да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Последните дни преживяхме поредното политическо предателство спрямо надеждите и очакванията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите избиратели и ще бъде наказана.

Всеки един смел, честен и почтен гражданин, който смята, че България е над всичко и не трябва да сме наведени пред чужди посолства, независимо дали става въпрос за САЩ, Русия или държава член на ЕС, е добре дошъл при нас.

В последните две седмици получих хиляди обаждания и съобщения от България и света. Постарах се да отговоря на всички.

Благодаря Ви за подкрепата!