Потребител изпрати сигнал до Ruse24.bg, в който описва много подробно хитростта на хранителен магазин в Русе. "Когато за пръв път започнаха да продават този продукт, беше 50ст. След няколко месеца забелязах, че етикетът на цената е в червено, а него пишеше, че пуканките са намалени на 50ст от 80ст.". Така се оплака купувачът.

По негови думи това е тенденция, която не би следвало да ни учудва, имайки предвид всички нашумели напоследък хитрости с цените по магазините.

Ето целия текст, който беше изпратен до медията ни, без редакторска намеса:


Вие не сте сериозни! Наистина ли се учудвате, че в Лидл правят промоция, а реално е същата цена? Забелязал съм това във всеки втори магазин, а да не споменавам и Пацони...

Там са хитри, сега ще ви дам пример с едни пуканки за микровълнова, които продаваха. Когато за пръв път започнаха да продават този продукт, беше 50ст. Помня много добре, защото си купувах редовно.

След няколко месеца забелязах, че етикетът на цената е в червено (в Пацони червените етикети са промоции) и го погледнах по от близо. На него пишеше, че пуканките са намалени на 50ст от 80ст. Първоначално се зачудих, но бързо влязох в час, като се замислих, че това е хранителен магазин. Промоцията свърши и пуканките останаха на цена от 80ст.

Не след дълго отново имаше такава промоция! Пуканките са намалени на 80ст. от 1лв! Вече се сещате какво следва и 2-3 месеца след тази промоция отново имаше! Намалени на 1лв от 1.19 по спомен.

Та вие се учудвате че в Лидл правят такива номерца ли? Вървете в Пацони и се насладете на високите цени и "прекрасните" намаления!