Инвестицията от 12 млн. лв. за разширяване на "Мултивак" е оценка за България. Смея да твърдя, че поводът днес е общ успех, основан преди всичко на предприемаческата инициатива на вашата компания, но надявам се и на съдействието от държавата, особено в лицето на Националната компания "Индустриални зони", което е помогнало вие да решите да работите тук.

Това заяви служебният министър на икономиката Никола Стоянов по повод инвестицията за 12 млн. лв. в Индустриален парк "Божурище", предаде репортер на "Фокус"

"Още по-важно е за мен, че работата ви в последните 5 г. тук, със сигурност е основната причина да решите да инвестирате 12 млн. лв. в България и в разширяване на производството", каза министър Стоянов.

Той подчерта, че за него такива проекти са още по-важни, защото много държави могат да се поканят и да се похвалят с инвестиционни проекти. "Но още по-щастлив съм, когато виждам, че компаниите не само са решили да дойдат в България, а решават и да се разширяват тук", отбеляза служебният министър на икономиката.