Вече два месеца няма следа от изчезналия край Перник Емил Боев. 25-годишният мъж последно е забелязан на фестивала "Сурва" на 28 януари.

Последно младият мъж е засечен от камера в града, след което следите му изчезват. Остава колата си отключена, както и телефона си в нея.

“Вече 61 ден нямам никаква информация. Чакаме, но за съжаление, абсолютно нищо. Нямаме връзка с полиция, която никога не ни е потърсила за нищо. Вече не знам на какво да се надявам“, разказа майката на Емил Боев Иванка Стоянова.

Тя и съпругът и са ходили до полицията в Перник да поискат информация, като оттам, по думите ѝ са дали оскъдна информация.

"Мъжът ми преди месец беше при заместник на Гешев и оттам обещаха, че евентуално ще се прехвърли делото към Софийска градска прокуратура, което ние искахме, тъй като в Перник няма абсолютно нищо, което да ни покаже някаква следа“, добави майката на изчезналия Емил Боев пред bTV.

"Надяваме се някой да се обади. Не може детето ми да е изчезнало и да няма никаква следа. Това е невъзможно. Стоим с надежда, нищо друго нямаме“, каза още Иванка Стоянова.

Тя прикани всеки, който има информация за сина ѝ, да се свърже с нея.