"Възраждане“ се  готви за нови избори. Това заяви лидерът на ,,Възраждане“ Костадин Костадинов, в предаването ,,Това е България“ на ,,Радио Фокус“

"Възможно е обаче да направят евроатлантическо правителство , чиято цел е да вкара България в разгарящия се военен конфликт в Украйна“, предположи Костадинов.  

,,Това което виждам е, че продължават плановете за упадъчния български суверенитет. Вчера беше прието решение на НС със 157 гласа ,,ЗА“ за ускоряване на въвеждането на еврото и унищожаването на българския лев. Второто нещо, което този парламент си е поставил за цел е да гласува решение, с което България да достави и малкото оръжие на Украйна“, заяви още лидерът на "Възраждане“.  

По думите му, се оформя коалиция с приоритет да се премахне машинното гласуване.  

"Идеята е да се върне  старият корумпиран модел с хартиените бюлетини“, коментира още Костадинов. 

Според лидерът на ,,Възраждане“,,евроатланитеческата тълпа“ формира погрешно приоритетите на страната. По думите му приоритетие трябва да са ,,най-сериозните проблеми, които касаят държавата. Самото правителство се отказа да внесе нов бюджет с мотива, че това трябва да е дело на редовно правителство“, коментира партийният лидер. 

Очакванията на Костадин Костадинов са нови избори и на тях ,,Възраждане“ да са на по-висока позиция.