Проектоправителството, маскирано като експертно, е по същество кабинет Борисов-Радев-Пеевски. Това пише в личния си Facebook профил съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков.

"Огромно недоумение буди номинацията на Николай Павлов за министър на енергетиката. Това е човекът, причинил щета средно от над 1 милион лева на ден на България. Саморъчно подписал договор за отказ от евтиния азерски газ и прехвърлил количеството към Газпром. Павлов трябваше да бъде разследван, но прокуратурата иззе материалите, а после стопира процеса. Явно всичко това няма никакво значение в света на Борисов и Радев.

По този начин маската, наречена експертно правителство, прикрива хибридните назначения на Газпром лобито на Радев и корупционното лоби на Борисов под удобния чадър на прокуратурата.

България не заслужава подобни фасадни демонстрации, зад които прозира желание за нови избори! България има нужда от отговорно редовно правителство, което да изведе страната от кризата и да продължи да гради – за хората!", пише още Петков.