Остава надеждата за съставяне на редовно правителство, ние продължаваме да работим с мисъл за хората. Това каза служебният министър-председател Гълъб Донев в началото на днешното редовно заседание на служебния кабинет, предаде репортер на Агенция "Фокус".

"Вече си представях заглавията в медиите - "Гълъб Донев отлетя от Министерския съвет". Оставаме обаче, както стана ясно преди час след гласуването на народните представители. Остава и надеждата за съставяне на редовно правителство, излъчено от Народното събрание и подкрепено от стабилно мнозинство. До момента на този избор, служебното правителство продължава работата по приоритетите, които обявихме в началото на нашия мандат и най-важното - работим с мисъл за хората, спазвайки законите на Република България", коментира служебният премиер.

"От хода на дискусията в парламента днес ясно пролича, че тази наша мисия за работа с мисъл за хората на България се възприема и от народните представители. Това ми дава надежда за успех в търсенето на модела за съставяне на редовно правителство", изтъкна той.