Това бе пакетна сделка. Те не удържаха на думата си. Колегите днес ми се разсърдиха. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след скандалите в между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и "Възраждане". Той призна той за напрежение в парламентарната група след поведението на ПП-ДБ. Със сериозен конфликт днес се отбелязаха Кирил Петков и Делян Пеевски, които от местата си в пленарната зала, си подвикваха силно и ръкомахаха, предаде репортер на "Фокус".

Пред журналисти Борисов разкри с кого има договорка и какво точно е правила Лена Бориславова на въпросната среща за договаряне на кандидатите за управител и подуправител на НЗОК: "С Кирил ПетковЛена Бориславова, Асен Василев. Те бяха като договаряхме управител и подуправител. С мен бе Десислава Атанасова и Томислав Дончев. Не е беше лошо, че и Лена Бориславова беше." На въпрос каквто точно е правила тя там, лидерът на ГЕРБ сподели: Тя държеше лаптопа и четеше от него."

"Много имена по много теми бяха в нейния лаптоп. След две минути попитах за името и те трябваше пак да вадят лаптопа. Интересува ме кой пише в тоя лаптоп, а не кой го съобщава", настоя Борисов.